Palvelut

Kiireetön sairaankuljetus

Yrityksemme suorittaa kiireettömiä sairaankuljetustehtäviä pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Pitkät kuljetusmatkat eivät myöskään ole este kuljetukselle mikäli lähtö tapahtuu pääkaupunkiseudulta tai asiakas tuodaan pääkaupunkiseudulle. Kela osallistuu kustannuksiin mikäli Kelan ehdot täyttyvät (potilas kirjoilla Suomessa, kelan vakuutettu ja terveydentila vaatii kyseisen kuljetusmuodon). Tällöin asiakkaan maksettavaksi jää kulloinenkin Kelan määräämä omavastuuosuus, joka tällä hetkellä on 25.00 euroa. Sairaankuljetuksen omavastuu karttuu samaan maksukatto-järjestelmään Kelassa kuin muut terveydenhuollolliset kuljetukset (mm. taksi, oma-auto, julkiset kulkuvälineet j.n.e). Vuotuinen maksukatto on tällä hetkellä 300 euroa, jonka jälkeen asiakas ei maksa kuljetuksistaan omavastuuosuutta ja koko kuljetuksen maksaa Kela. Voit pyytää tarjouksen myös kokonaan itse maksamiisi kuljetuksiin, kuten muuttoon (vain henkilön muutto, mukaan voi tulla kohtuullinen määrä apuvälineitä), kyläilyihin tai mökkimatkoille.

Tilaa kiireetön sairaankuljetus: 0400-112 595

Saattajapalvelu

Voit tilatessasi mainita mikäli haluat, että sairaankuljettajat odottavat paikan päällä esimerkiksi hammaslääkärin ajan. Tällöin asiakas ei tarvitse saattajaa mukaan vaikka se normaalisti olisi esimerkiksi muistisairauden vuoksi tarpeellinen. Pitkiä odotuksia ei voida ilman erilliskorvausta suorittaa, mutta lyhyet (30-45min) odottelut yritys tarjoaa asiakkaalle ilmaiseksi mikäli asiasta tiedetään ennakoon ja odotus on asiakkaan terveydentilan vuoksi välttämätön.

Potilaan siirto

Paarien ja kantotuolin lisäksi käytössämme on porraskiipijä, jolla suurempikin potilas voidaan turvallisesti kuljettaa portaissa. Mikäli koette, että kiipijä sopisi teidän siirtämiseen, mainitkaa siitä tilausvaiheessa. Kantotuoli on sairaankuljetusyksiköissä vakiona. Siitä ei tarvita erillistä mainintaa tilausvaiheessa.

Ensiapukoulutukset

Meiltä voit tilata myös ensiapukoulutuksia. Räätälöimme koulutukset eri ryhmille sopiviksi.  Tarvittaessa koulutuksen pitää Punaisen Ristin virallinen ensiapukouluttaja, jolloin on mahdollisuus hakea Kelasta takaisin jopa puolet kurssin hinnasta (työyhteisöt). Kelan sivuilla lisää tietoa tarkemmista ehdoista.

Muu palvelu

Tapahtumapäivystykset, vuokraamme kalustoa/henkilöstöä tv-kuvauksiin ja suoritamme RT-kortin 91-10498 paarikokeita, joka tarvitaan mm. kerrostalojen jälkikäteen rakennettavissa hissiremonteissa.